Fizetési és Szállítási adatok

Fizetési módok

Milyen módon tudom a rendelésem kifizetni?

Postai utánvétel

A kamagra vagy más termékünk rendelését a postásnak kell kifizetnie amikor a csomagját átveszi, addig ennél a fizetési módnál nem kérünk öntől pénzt. Ha esetleg a megadott kézbesítési címen nincs senki aki áttudná venni a megrendelését a kézbesítő egy értesítőt hagy amivel a áttudja venni az értesítőn megjelölt postahivatalban a csomagját.

Banki Átutalás

A banki átutalás egy biztonságos készpénz nélküli fizetési mód, mely minden esetben előre történik. A rendelés leadását követően ügyfélszolgálatunk elküldi önnek a banki átutaláshoz szűkséges adatokat. A befizetésének visszaigazolását követően postázzuk ki önnek a megrendelését.

Kártyás fizetés

A bankkártyás fizetésnél többféle bankkártyát használhat. Az elfogadottak közé tartozik a Mastercard, Maestro, Visa és a Visa Electron bankkártya is. Bankkártyás fizetésre jelenleg csak a futárnál van lehetőség. Így amennyiben ezt a fizetési módot szeretné választani a rendelés leadásakor válassza az postai utánvételes fizetést.

Szállítási módok

Milyen szállítási módok állnak rendelkezésemre a rendelés leadásakor?

kamagra rendelés coop pontra

Coop Pontok

kamagra vásárlás csomagautomata pontra

Csomagautomata

kamagra rendelés mpl futarszolgalattal

MPL Futárszolgálat

kamagra rendelés media makrt pontra

Media Markt Pontok

kamagra rendelés mol pontra

Mol Pontok

kamagra rendelés postapontra

PostaPontok

A kamagra boltunkban leadott kamagra és más potencianövelő vagy fogyasztószer megrendeléseket a fentebb látható kiszállítási módokkal tudja kérni. A kiszállítást minden esetben a Magyar Posta teljesíti. Amennyiben vannak megválaszolatlan kérdései kérjük tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat.