Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt kérdések oldalunkon összegyűjtöttük önnek azokat a kérdéseket amik általában felmerülnek a webáruházunk által forgalmazott potencianövelők és fogyasztószerek és kamagra rendelés leadása alatt. Fontos cégünk számára, hogy a lehető legpontosabb információkkal lássuk el önt a rendelés folyamatáról és a webáruházunk által biztosított garanciákról. Szeretnénk ha az ön teljes mértékben elégedett lenne kamagra boltunk kiszolgálásával és színvonalával!

Kell szállítási költséget fizetnem?

Amennyiben a kamagra boltunk rendelésének végösszege nem éri el a 25 000 Ft-ot, úgy 2000 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Ingyenes kiszállítással tudok rendelni?

Kamagra boltunk automatikusan ingyenes kiszállítással számolja önnek a megrendelését amit eléri a 25 000 Ft végösszeget.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelésem?

A megrendelése általában 1-3 munkanap alatt kiszállításra kerül az ön által megadott címre, postapontra, csomagautomatába vagy átvevőpontra. A megrendelését mindig a Magyar Posta kézbesíti ki az ön számára.

Mennyire biztonságos a vásárlás?

A kamagra boltunkban leadott rendelések teljes mértékben biztonságosak! Az ön által megadott adatokat csak a Magyar Posta részére továbbítjuk a csomagon feltüntetett adatok formájában. Emellett ezt követően még 1 hónapig őrizzük meg a levelező rendszerünkben, hogy könnyebben tudjuk kezelni az esetleges garanciális és szavatossági igényeit.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésemre?

Webáruházunkban elsődlegesen postai utánvétellel tudja leadni a megrendelését. Emellett lehetősége van kérni a banki átutalással történő fizetési módot is. Illetve ne feledje amennyiben postai utánvétel kéri a csomagját, úgy az postásnál, és az átvevőpontokon tud bankkártyával is fizetni.

Leadtam a megrendelésem, mi történik ez után?

A webshopunk egy automatikusan egy emailt küld önnek amiben áttekintheti a rendelés részleteit amiben megtalálja a megrendelt termékek részletes listáját a fizetési, szállítási adatokat és végül a rendelésének végösszegét.

Kapok számlát a megrendelésemről?

Igen! A kamagra boltunkban leadott megrendeléséről mindig számlát állítunk ki önnek, mivel ezzel tudja intézni az esetleges garanciális és szavatossági problémáit.

Diszkrét csomagolás! Ez mit jelent?

A Diszkrét csomagolás azt jelenti, hogy olyan csomagolásban küldjük ki a kamagra boltunkban leadott megrendelését, hogy annak tartalma nem látható senki számára és így nem okoz kellemetlen pillanat az ön számára a csomag átvételekor.

Nyomon tudom követni a megrendelésem?

Igen, a vevőszolgálatunk a megrendelésének feladását követően emailben értesítést küld az ön számára a csomag nyomkövetési azonosítóval. Amivel a Magyar Posta oldalán letudja ellenőrizni a csomagjának aktuális állapotát. Emellett a posta a kiszállítást végző napon sms-ben is értesíti önt a csomag várható kézbesítésének idejéről.

Hová tudok rendelni Magyarországon?

Hazánkban bárhova kérheti a kamagra boltunkban leadott rendelésének a kiszállítását, legyen ez pontos cím, postapont, csomagautomata vagy átvevőpont. Amit általában 1-3 munkanap alatt kézbesítünk az ön számára.

Külföldi címre is van lehetőségem rendelni?

Alapesetben külföldi címre nem lehet rendelést leadni, de amennyiben felveszi a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal, úgy tájékoztatást tudunk adni, hogy milyen módon tud tőlünk külföldi címre rendelni.

Milyen cég szállítja ki a megrendelésem?

A kamagra boltunkban leadott potencianövelő és fogyasztószer megrendeléseket minden esetben a Magyar Posta Zrt. munkatársa szállítja ki az ön részére. Amit a postásnál vagy az átvevőponton kell kifizetnie készpénzben vagy bankkártyával.